воскресенье, 10 февраля 2013 г.

Дорогі друзі!!!

  Неповторна та унікальна наша планета! Ви матимете змогу упевнитись в словах Імануїла Канта: "Ніщо не розвиває так розум людський, як географія".
  Багато на Земній кулі країн, які вражають своєю незвичною природою, але є серед них країна, яка має безліч назв: "Країна кенгуру", "музей живих копалин", "країна-притулок", "п'ятий континент", "материк навпаки". Австралія - країна-материк, цілком заслуговує на таку назву. Дерева тут не дають тіні, а трава часом заступає сонце, птахи позбавлені крил, а звірі несуть яйця, клацають дзьобами і вигодовують своїх нащадків молоком. Це країна, де ведмеді схожі на білок, а ящірки на крокодилів, дитинчата кенгуру виростають у сумках своїх матерів, а бджоли позбавлені жал, лебеді не білосніжні, а чорні. Континент таємниць і несподіванок, де "найстрашніший звір" - кролик, а серед птахів - звичайний горобець.
  Багато чого на цьому материку прямопротилежне тому, що звичайним є для нас - українців. Коли в Україні зима, в Австралії літо. Для українців зрозуміло: чим далі рухатись на північ, тим ставатиме холодніше, для австралійців рух на північ - жаркіше.
  Отже, почнемо подорож загадковим "материком навпаки".
  Перед нами стоїть завдання: подорож протягом кількох уроків, використовуючи всі наші знання та можливості роботи з комп'ютером та в Інтернеті пізнати закономірності розвитку природи, ознайомитися з незвичайними рослинами та тваринами "п'ятого континенту".
  Для того, щоб ви зрозуміли з якого місця почнеться наша подорож, пропоную переглянути наступну презентацію.
  Ми з вами створимо цілий проект, який проілюструє результати нашої роботи!
  Будемо подорожувати?
  Перед початком нашої роботи пропоную наступне тестування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий